Vriend Mark Rutte klapt uit de school: liefdesleven premier ziet er zó uit

Mark Rutte

Zo lang als Mark Rutte premier is, wordt er druk gespeculeerd over zijn liefdesleven. Heeft hij wel een vriendin, of misschien zelfs een vriend, of niet? Goede vriend Réne Blom vertelt alle ins and outs over het liefdesleven van onze premier aan de Telegraaf. 

René laat aan de Telegraaf weten meerdere keren verschillende vrouwen te hebben aangedragen bij onze premier. Hierbij neemt Blom alles in overweging, van blind date-verzoeken tot liefdesbetuigingen. Ondanks de vele verzoeken heeft het volgens René geen nut om dan ook maar iemand voor te stellen aan zijn goede vriend Mark Rutte. 

Geen tijd

Volgens René zit Mark helemaal niet op daten te wachten. 'René, ik heb geen tijd voor een relatie', zegt de premier altijd lachend. Dit is volgens Blom ook meteen de reden waarom Rutte vrijgezel is en blijft. 'Het ligt aan de politiek die zijn hele leven vult. Rutte is behalve op zaterdag, verder alle dagen aan het werk. Hij heeft geen 9 tot 5 baan.' De premier heeft ondanks zijn drukke bestaan wel tijd voor vriendschappen. 'Het initiatief om elkaar te treffen en bij te praten, gaat altijd van hem uit. We zien elkaar dan een uurtje en praten over van alles en nog wat, behalve over de politiek', aldus zijn goede vriend.

Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.