• Liefde

Vriend Lilian Marijnissen vertrekt bij haar!

Door Redactie
Vriend Lilian Marijnissen vertrekt bij haar!

Na haar vermeende affaire met Omroep MAX-baas Jan Slagter, ging Lilian Marijnissen vorig jaar razendsnel samenwonen met sportpresentator Bart Nolles. Intussen leven Lilian en Bart echter weer gescheiden van elkaar.

De relatie van SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen (34) en RTL-sportpresentator Bart Nolles (38) verloopt stormachtig. Na de bekendmaking, begin vorig jaar, werden de twee overspoeld met liefdevolle reacties, zowel uit de politiek als uit de tv- en showbizzwereld. Hoewel Bart bij het grote publiek minder bekend is dan zijn vriendin, wordt ook hij gezien als een bekende Nederlander.

Bijzondere band

Zo presenteert hij op RTL 7 samen met Simon Zijlemans de live-uitzendingen van de voetbalwedstrijden in de Europa League, het ‘kleine broertje’ van de Champions League. Daar schuift Veronica Inside-analist Jan Boskamp ook geregeld als deskundige aan, waardoor hij met Bart een bijzondere band heeft opgebouwd. Buiten het zicht van de camera’s vertelde Bart vorig jaar aan Jan dat hij ging samenwonen met Lilian in haar woning in Oss. 

Nieuwe woning

‘Bart heeft de woning van Lilian alweer verlaten,’ vertelt een bron aan Story. ‘Ze wonen niet meer samen.’ Van een relatiebreuk is echter geen sprake. ‘Nee, Bart is van Oss verhuisd naar Rhoon, in de buurt van Rotterdam. Bart is naast zijn RTL-werkzaamheden ook actief als verslaggever voor RTV Rijnmond, waardoor hij in zijn nieuwe woning op doordeweekse dagen dichter bij zijn werk én Lilian woont. Het gaat heel goed tussen Bart en Lilian, ze zijn nog steeds erg verliefd.’

Beeld:  Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Vriend Lilian Marijnissen vertrekt bij haar!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.