• Liefde

Vriend Famke Louise verbrak relatie vanwege #Ikdoenietmeermee

Door Redactie
Vriend Famke Louise verbrak relatie vanwege #Ikdoenietmeermee

Tré Samuels, het ex-vriendje van Famke Louise, heeft hun relatie verbroken mede omdat Famke de actie #Ikdoenietmeermee promootte. Dat vertelt de Australische rapper aan Shownieuws.

'De problemen begonnen toen ze dat bericht over corona online zette. Ze werd ervoor gevraagd door Bizzey', vertelt hij. 'Het ging waarschijnlijk vooral om de views, en daar heb ik geen respect voor.' Dat was het moment dat Samuels aan het twijfelen werd gebracht. Zijn management adviseerde hem echter de relatie niet zomaar te beëindigen.

Botsen met normen

'Dit was meer om kijkers te trekken dan om te laten zien hoe ernstig de situatie is. Mensen gaan dood. Het botste met mijn normen en met mijn respect voor zulke situaties.' Daarom zorgde de rapper ervoor dat zijn toenmalige vriendin mediatraining kreeg en met Diederik Gommers in contact kwam. 'Ik heb nog steeds niet anders dan liefde en respect voor haar', sluit Samuels af. 'We hebben verschillen en deze waren te groot voor mij om me overheen te zetten.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.