Voormalig K3-zangeres Kathleen: 'Klaasje is welkom in Zuid-Afrika'

Door Redactie
Voormalig K3-zangeres Kathleen: 'Klaasje is welkom in Zuid-Afrika'

Kathleen Aerts nodigt Klaasje van harte uit om bij haar thuis langs te komen in Zuid-Afrika als ze straks gestopt is met K3. Dat zegt de voormalig K3-zangeres tegen Het Laatste Nieuws.

'De afgelopen jaren heeft ze een fantastische invulling gebracht in K3, en ik wens haar heel veel succes bij al het nieuws dat ze gaat ondernemen', reageert Kathleen op het nieuws dat Klaasje bezig is aan haar laatste jaar bij K3. 'Misschien heeft ze nu eindelijk eens tijd om ons te komen bezoeken in Zuid-Afrika.'

Vertrek Klaasje

Kathleen maakte onderdeel uit van de originele bezetting van K3 en stapte in 2009 uit de meidengroep. Zij werd destijds vervangen door Josje. Miguel Wiels, vaste componist van K3, noemt het vertrek van Klaasje jammer. 'Met spijt in het hart zie ik haar vertrekken. Het is jammer dat ze gaat, want we konden het goed vinden met elkaar', zegt hij.

Mannelijke opvolger

De tekstschrijver is enthousiast over het idee dat Studio100 openstaat voor een mannelijke opvolger van Klaasje. 'Als we naar de maatschappij kijken, kunnen we ons niet meer beperken tot een meiden- of jongensgroep. Het kan best avontuurlijk worden. We hebben geen voorkeur voor een jongen of een meisje, maar we gaan op zoek naar talent. Iemand die perfect blendt met Hanne en Marthe, om zo op iets te komen dat magie uitstraalt.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.