Voormalig huisvriendin Caroline wil juridische stappen ondernemen tegen Meilandjes

Voormalig huisvriendin Caroline van Eeden is helemaal klaar met de Meilandjes en wil juridische stappen ondernemen tegen de familie.

Caroline van Eeden
© Peter Smulders

Caroline is heel kwaad geworden na het lezen van Maxime Meiland's biografie. 

In Maxime's boek wordt Van Eeden namelijk drie keer genoemd en komt zij op twee pagina's voor. Iets wat Caroline blijkbaar liever niet had. Op de pagina's schrijft Maxime over de twijfels die Caroline gehad zou hebben over het blijven in het chateau. Dit zou voor Caroline alleen maar om het geld gaan. Ook zou de huisvriendin zichzelf in gesprek met Maxime 'labiel' hebben genoemd. 

Vermeend gevecht

Uiteindelijk - naar wat ook ongeveer in de boeken van Erica en Martien staat - heeft Maxime tegen Caroline gezegd dat ze weg moest gaan, wat weer leidde tot een gevecht. Na drie dezelfde soort verhalen in drie boeken, lijkt Caroline er nu toch voor te kiezen om juridische stappen te ondernemen.

Woest

Caroline vindt, na het lezen van Maxime's boek, dat ze erg slecht wordt neergezet. Jan Dijkgraaf - de schrijver van het boek - vertelde aan Shownieuws dat Van Eerden ontzettend woest is. Ze heeft een advocaat op Dijkgraaf en de Meilandjes afgestuurd. 'Twee weken voor het boek van Maxime in de winkel zou komen, kregen we ineens een brief van de advocaat van Caroline van Eeden', aldus Jan. 'Hij wou volledige zeggenschap over elke letter die er over Caroline van Eeden in het boek zou staan.' Er is een grote kans dat dit allemaal uitdraait tot een kort geding.

Reactie

Shownieuws probeerde contact op te nemen met Caroline, maar het lijkt erop dat zij alle manieren om te communiceren heeft uitgeschakeld. Volgens bekende vrienden van haar had ze een aantal maanden geleden rust en tijd nodig om weer tot zichzelf te komen. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!