• Liefde

Voormalig GTST'er Melissa Drost geeft toe: ja, ik ben weer verliefd

Door Redactie
Voormalig GTST'er Melissa Drost geeft toe: ja, ik ben weer verliefd

Melissa Drost is weer verliefd! De actrice, die lange tijd de rol van Sjors vertolkte in GTST, heeft weer een nieuwe liefde gevonden na haar breuk met soapster Alkan Çöklü.

Op haar Instagram Stories werd Melissa afgelopen weekend gevraagd of er wellicht alweer een nieuwe liefde op haar pad is gekomen sinds de breuk met haar tegenspeler. 'Deze vraag komt heel vaak voorbij', schrijft Melissa, die vervolgens opbiecht 'deeply in love' te zijn. Wie die nieuwe vlam is, houdt ze overigens nog wel geheim.

Vorige relatie

Melissa had eerder een relatie met haar GTST-collega Alkan Çöklü. In april 2019 zetten zij een punt achter hun relatie. Alkan en Melissa, die in Goede tijden, slechte tijden een getrouwd stel speelden, gingen 'als vrienden' uit elkaar. 'Na een prachtig jaar hebben wij besloten als vrienden verder te gaan', schreef Alkan destijds. 'We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen.'

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.