• GTST
  • Liefde

Voormalig GTST-acteur Louis Talpe vader geworden van eerste kindje

Door Redactie
Voormalig GTST-acteur Louis Talpe vader geworden van eerste kindje

Louis Talpe, ook wel bekend van GTST en Mega Mindy, is voor de eerste keer vader geworden! De 38-jarige acteur en zijn 26-jarige liefje Tiffany Ling-Vannerus delen het heuglijke nieuws zojuist op social media. 

Louis schrijft bij een kiekje met zijn zoontje: 'Lion Talpe.16/07/2020 is de dag dat ik vader werd. Tiffany deed het de hele zwangerschap zo geweldig en gaf gisteravond laat leven aan onze babyjongen. Geen woorden kunnen de verbazingwekkende emoties beschrijven die we doormaken. ❤️

Uitspraak naam

Wat volgers zich direct afvragen bij het zoetsappige kiekje, is hoe je de naam van het pasgeboren jochie uitspreekt. 'Waaaaauw!!! Hoe spreken we hem aan? Lion van de stad? Of Lion van de leeuw?', reageert de Vlaamse actrice Leen Dendievel. Louis zorgt direct voor duidelijkheid door een emoji van een leeuw te terug te sturen.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor het kersverse gezin. 'Waaaaaaah wat geweldig!!!! Gefeliciteerd met jullie mooie zoon! Geniet', reageert Bas Smit. Marly van der Velden vult aan: 'Gefeliciteerd! Zo mooi. X.'

Getrouwd

Het echtpaar trouwde in mei 2019, na elkaar twee jaar eerder te hebben ontmoet. De 38-jarige acteur vroeg de 26-jarige Ling Vannerus eind 2018 ten huwelijk.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Voormalig GTST-acteur Louis Talpe vader geworden van eerste kindje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.