• GTST

Voormalig GTST-acteur Geert Hoes ondergaat vijf uur durende operatie

Door Redactie
Voormalig GTST-acteur Geert Hoes ondergaat vijf uur durende operatie

Geert Hoes (39) is in het Radboudumc in Nijmegen onder het mes gegaan. De ingrijpende operatie duurde maar liefst vijf uur. Wat is er aan de hand met de voormalige GTST-acteur?

Anderhalve week geleden is Geert Hoes geopereerd. Hij blijkt al langer last te hebben van gehoorproblemen. ‘Met mijn rechteroor hoorde ik de lage tonen niet meer,’ vertelt hij aan Story.

Artiesten begeleiden

Sinds enige tijd heeft Geert zijn acteercarrière verruild voor een baan achter de showbizzschermen. Hij werkt nu als directeur bij Rocket Agency, het grootste evenementenkantoor van Nederland. Met onder anderen Ludo Voeten begeleidt hij bekende artiesten als Frans Bauer, Lee Towers, Mart Hoogkamer, OG3NE en René Froger. Regelmatig woont hij ook hun optredens bij. ‘Het missen van de lage tonen merkte ik steeds vaker wanneer ik bij een voorstelling was. En in ruimtes waar veel geluiden zijn, vond ik het moeilijk om mensen goed te verstaan.’

Lage tonen

Twee keer eerder onderging hij een kleinere ingreep aan zijn gehoor. ‘Maar dat heeft niet geholpen. Want ik hoor nog steeds die lage tonen niet.’ Daarop stelden de artsen voor om een grote ingreep te doen. ‘Ik stond en sta voor alles open, want ik wil liever niet doof worden. En in het Radboudumc in Nijmegen was ik in goede handen. Tijdens een vijf uur durende operatie hebben ze mijn oor naar voren geklapt en heeft er een ingewikkeld proces plaatsgevonden.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.