• Liefde

Voormalig ballerina noemt drugservaring spiritueel: Igone de Jongh losbandiger na huwelijk met Thijs Römer

Door Redactie
Voormalig ballerina noemt drugservaring spiritueel: Igone de Jongh losbandiger na huwelijk met Thijs Römer

Toen Igone de Jongh een relatie kreeg met Thijs Römer wist ze dat hij een reputatie had van feestvierende acteur die niet vies was van drugs. De serieuze ballerina had geen zin in zo’n wild leven. Nu zegt Igone dat ze door Thijs enorm is veranderd en soms zelfs met hem geniet van een xtc-pil.

Nauwelijks contact

Na haar scheiding van Mathieu Gremillet had Igone de Jongh (41) geen zin om zich weer in een relatie te storten. Ze had immers jarenlang in een huwelijk gezeten waarin ze niet altijd even gelukkig was geweest, zo vertelt ze in haar net verschenen boek Igone. De biografie. Maar ze had het lef niet gehad om bij hem weg te gaan. Uiteindelijk was het Mathieu die zei dat er nog nauwelijks contact tussen hen was. Hierna ontstond steeds meer ruzie, maar Mathieu bleef geloven dat het goed zou komen. Totdat Igone hem in 2017 vertelde dat ze een punt achter hun huwelijk zette. Voor Mathieu leek dat uit het niets te komen.

De knoop doorhakken

‘Zoals met alle grote beslissingen in mijn leven, neem ik die eerst in mijn hoofd,’ vertelt Igone in de biografie. ‘En dat duurt even. Ik broed, peins, overweeg, wik, net zolang tot ik niet anders kan dan de knoop doorhakken. Dat ervaart de ander vaak als een shock. Mathieu heeft er daarom een jaar of twee over gedaan om de klap te verwerken. Sterker, pas sinds een paar maanden kunnen we weer een normaal telefoongesprek hebben.’ Na de breuk zat ze niet echt te wachten op een nieuwe relatie. Toen ze echter een berichtje via Instagram kreeg van acteur Thijs Römer (42) ging ze wel in op zijn uitnodiging voor een date.

Beeld: Peter SmuldersDit artikel komt uit Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.