Voorlopig nog thuis: André Hazes niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes

Door Redactie
Voorlopig nog thuis: André Hazes niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes

Na een week lang speculeren is daar nu eindelijk het verlossende antwoord: André Hazes doet niet mee aan de concerten van Holland Zingt Hazes volgende maand.

Dat bevestigt een woordvoerder van organisator MediaLane aan het ANP na berichtgeving van RTL Boulevard.

Burn-out

Hazes kan er volgens de zegsvrouw niet bij zijn vanwege de burn-outklachten. De zanger gaf vorige maand aan rust te nemen om weer op krachten te komen. Hazes, die het concert normaliter aanvoert, wordt niet vervangen.

André en Sarah uit elkaar?

Sinds hij kampt met een burn-out draait de geruchtenmachine overuren: zo zouden André en Sarah uit elkaar zijn en zou hij zijn zoontje al lange tijd niet meer hebben gezien. Niemand weet wat er nu precies echt aan de hand is. 

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes is een van de grootste jaarlijkse meezingconcerten in Nederland, waarbij de hits van André Hazes sr. centraal staan. Onder meer Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Samantha Steenwijk doen mee. De concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome. In 2022 is er ook een reeks concerten ter ere van het 10-jarig jubileum van Holland Zingt Hazes.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.