• Liefde

Voor het eerst open over haar relatie met Berend Boudewijn: Hedy d’Ancona weet nu waarom ze steeds vreemdging

Door Redactie
Voor het eerst open over haar relatie met Berend Boudewijn: Hedy d’Ancona weet nu waarom ze steeds vreemdging

Tijdens een affaire met Berend Boudewijn raakte Hedy d’Ancona zwanger van hem. Haar toenmalige echtgenoot Guus accepteerde dit en samen voedden ze Hedy’s zoon Hajo op. Ontrouw bleef echter als een rode draad door Hedy’s leven lopen, en daar was ze zelf allerminst gelukkig mee.

Nooit heeft Hedy d’Ancona (83) er een geheim van gemaakt dat haar zoon Hajo geboren is na een buitenechtelijke affaire met Berend Boudewijn. In 1959 trouwde ze met psychiater Guus de Boer, maar tijdens hun huwelijk werd ze verliefd op Berend. Hedy verliet Guus, maar bleef twijfelen. Ze besloot in 1967 op vakantie te gaan met Berend en daarna bleek dat ze zwanger was. ‘Ik dacht dat dat te erg zou zijn voor Guus, maar hij accepteerde mij met die zwangerschap erbij,’ vertelde Hedy onlangs in Volkskrant Magazine. Guus liet Hedy weten dat hij haar kind zou erkennen en als zijn kind zou opvoeden, maar dan moest ze wel definitief voor hem kiezen. Met Guus kreeg Hedy later nog dochter Hadassah. Toen Hedy in 1974 verliefd werd op Ed van Thijn, zetten ze een punt achter hun huwelijk.

DOOR KARIN RIETHOVEN | FOTO EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.