Voor en na: heeft Maxime Meiland lipfillers?

Door Redactie
Voor en na: heeft Maxime Meiland lipfillers?

Maxime Meiland (25) deelt regelmatig een kiekje van zichzelf op Instagram. Bij haar laatste post valt fans iets op: de lippen van de realityster lijken iets groter dan normaal te zijn.

De foto doet vermoeden dat de Chateau Meiland-ster lipfillers heeft. Op kiekjes die vorig jaar zijn geplaatst lijken haar lippen een stukje kleiner dan op de foto's die ze deze week heeft gedeeld. 

Tekst gaat verder onder de foto's

Voor:

Na:

Samenwonen met Leroy

Op liefdesgebied gaat het Maxime voor de wind. Ze gaat samenwonen met haar vriend Leroy Molkenboer (29). Het stel heeft recent een huis in Noordwijk gekocht, waar Maxime grotendeels opgroeide. Voor 729.000 euro zijn Maxime en Leroy eigenaar geworden van een twee-onder-een-kapwoning in de chique kustplaats. Als voorschot op de naderende verhuizing verkocht Leroy eind vorig jaar zijn appartement in Hoofddorp voor de hoofdprijs: de cameraman kocht het voor 162.500 euro en wist het voor 325.000 euro te slijten. Een blik op de website van de betrokken makelaar leert dat het Maxime en haar gezin in hun nieuwe behuizing aan niets zal ontbreken. De sfeervolle woonkamer loopt fraai over in de stijlvol afgewerkte keuken, waarin het zwarte kookeiland tevens als bar kan worden gebruikt.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.