• Anouk

Voor deze BN’ers is liefde leeftijdloos: 19 jaar verschil tussen Anouk Teeuwe en Dominique Schemmekes

Door Redactie
Voor deze BN’ers is liefde leeftijdloos: 19 jaar verschil tussen Anouk Teeuwe en Dominique Schemmekes

Via het Instagram-account van haar zoon leerde Anouk zes jaar geleden de 19 jaar jongere Dominique Schemmekes kennen. Uit eerdere relaties kreeg Anouk vijf kinderen.

En ook van Dominique raakte ze zwanger. In 2016 beviel ze van hun dochtertje Jelizah. Hoewel Anouk hoopt dat ze lang samen blijven, wilde ze niet dat Dominique zich liet steriliseren. ‘Hij is daar veel te jong voor. Je weet nooit hoe het leven gaat lopen,’ vertelde ze aan LINDA. Mochten ze toch uit elkaar gaan, dan gunt ze het hem om eventueel een gezin te kunnen stichten met iemand anders. ‘Het kan dat hij een ander fantastisch mens tegenkomt.’ Al lijkt Dominique daar geen oren naar te hebben. Vorig jaar september vroeg hij Anouk ten huwelijk en ze zei ‘ja’.

Beeld: Instagram

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 08 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.