Voor Bridget Maasland geen jonge mannen meer

Door Redactie
Voor Bridget Maasland geen jonge mannen meer

Bridget Maasland (42) is van plan om niet meer op jongere mannen te vallen. Dit vertelt de presentatrice in de nieuwe Flair

Jonge mannen

"Vanaf 45 jaar vind ik mannen te oud, maar 35 jaar lijkt me mooi", vertelt Bridget in Flair. Dat ontdekte ze door haar laatste verovering, Fabio Bouwhuis (26). "Ik kwam er al snel achter dat ik eerder zijn moeder was dan zijn vriendin."

Geen droomvakantie

Ze gingen samen op vakantie, maar dat liep verkeerd af. "Ik moest hem gaan vertellen hoe hij het moest aanpakken met zijn zoontje, waardoor ik me ineens heel oud voelde. Ik dacht: nee, hier heb ik geen zin in. Dat was prima, want zo voelde hij het ook. Hij is toen met zijn zoontje teruggegaan naar Nederland, waarna Mees en ik nog een topvakantie hebben gehad." 

Eisen

Bridget heeft wel nog een klein eisenpakket voor haar nieuwe man. "Het makkelijkste is als-ie gescheiden is, zodat hij niet nog een kinderwens heeft, want die is dan vaak al vervuld. Liefst heeft hij een eigen onderneming en een druk leven, zodat hij niet zo op mij leunt. Maar ja, vind maar een zo'n man." 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Flair