Volle Zalen maakt specials over Jan Rot en Joke Bruijs

Door Redactie
Volle Zalen maakt specials over Jan Rot en Joke Bruijs

Het televisieprogramma Volle Zalen komt begin volgend jaar met twee speciale afleveringen, waarin Jan Rot en Joke Bruijs centraal staan. De tweedelige reeks is op 1 maart (Jan Rot) en 8 maart (Joke Bruijs) te zien op NPO 2.

In de afleveringen blikt presentator Cornald Maas met zijn gasten terug op hun veelzijdige carrière. Jan Rot werkt momenteel aan zijn laatste album. Afgelopen zomer kreeg de zanger, componist en tekstschrijver te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. In maart gaat de Nederlandse versie van de musical Matilda in première waarvoor Rot de vertaling maakte. Samen met Cornald maakt hij de balans op van zijn leven en blikt hij terug op zijn 40-jarige carrière.

Volop aan het werk

Joke Bruijs wordt in januari 70 jaar maar is nog volop aan het werk. Begin volgend jaar is ze bijvoorbeeld nog te zien in de bioscoopfilm Casa Coco. Met Cornald heeft ze het over haar veelzijdige carrière als actrice en zangeres.

Volle Zalen

In oktober ging het zesde reguliere seizoen van het AVROTROS-programma Volle Zalen van start. Daarin waren onder anderen cabaretier Paul Haenen, acteur Nasrdin Dchar, actrice en zangeres Hadewych Minis en zangeres Sanne Hans te zien.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.