• GTST

Volgers onder de indruk van pikante foto ‘GTST’-ster Alkan Çöklü: 'Knappe man'

Door Redactie
Volgers onder de indruk van pikante foto ‘GTST’-ster Alkan Çöklü: 'Knappe man'

Hoewel Alkan Çöklü (26) al een tijdje niet te zien is als zijn personage Amir Nazar in GTST, maakt hij dat op Instagram dubbel en dwars goed. De acteur besluit dan ook een behoorlijk pikant kiekje te delen. En dat vinden zijn fans helemaal niet vervelend.

Geen coronakilo’s voor Alkan Çöklü

Waar velen onder ons last hebben van de nodige coronakilo’s, is dat bij Alkan totaal niet het geval. In mei showde hij al vol trots zijn lichaam na een paar maanden trainen en inmiddels blijkt dat hij nog steeds flink aan het sporten is. 'War season', schrijft de voormalig GTST-ster bij de foto. Ook probeert hij zijn volgers te motiveren. 'Niks coronakilo’s, you can start today.'

Knappe man

Fans raken niet uitgepraat over de foto en het regent dan ook complimenten voor Alkan. 'On fire', reageert GTST-collega Dorian Bindels (Daan Stern in de soap). 'Uhhhh H A L L O dan, hoe krijg ik dit nog van mijn netvlies', schrijft iemand, gevolgd door een hartje. 'Wát een body en wat een knap smoeltje', vult een ander aan. Ook wordt Alkan een 'knappe man' en 'lekker ding' genoemd.

De tekst gaat verder onder de foto.

Dankbaar

Begin november maakte Alkan bekend dat hij afscheid nam van zijn rol als Amir Nazar. 'Ik ga GTST verlaten!', viel de acteur met de deur in huis. 'Ik heb met zo ontzettend veel plezier en toewijding drie jaar lang de rol van Amir Nazar mogen vervullen en ik ben trots op deze prestatie. Wil ook zeker de te gekke fans bedanken voor alle lieve berichtjes die ik stiekem altijd lees! Hoop dat jullie hebben kunnen genieten van Amir. Nu is het tijd om andere dingen te gaan doen waar ik heel veel zin in heb.'

Verhaal is verteld

Niet alleen Alkan zelf maar ook de schrijvers van GTST zagen voorlopig geen toekomst meer in het personage. 'Na 3,5 jaar vonden schrijvers dat het verhaal is verteld', vertelde ‘Amir’ aan RTL Boulevard. 'En ik ook. Dat betekent wel dat er kans is voor nieuwe rollen en projecten.' Toch leek de acteur onlangs alweer te hinten op een terugkeer in de soap.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Volgers onder de indruk van pikante foto ‘GTST’-ster Alkan Çöklü: 'Knappe man'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.