Volgers Naomi en Sven onder de indruk van nieuwe kiekjes kleine Kae: ‘Wát een knap kind’

Door Redactie
Volgers Naomi en Sven onder de indruk van nieuwe kiekjes kleine Kae: ‘Wát een knap kind’

Met het mooie herfstweer van de afgelopen dagen hebben Naomi van As (37) en Sven Kramer (34) hun dochter meegenomen voor een heerlijke wandeling in het bos. Van dat uitje met het gezin hebben beide ouders een foto gedeeld op Instagram, waarop de kleine Kae (2) de hoofdrol speelt. De reacties stromen binnen onder de kiekjes en over één ding zijn volgers het massaal eens: wat is het meisje toch een knap kind.

Dochter Sven Kramer en Naomi van As

Op de foto’s van Kae is te zien hoe ze haar ogen uitkijkt tijdens de herfstwandeling. 'Buitenmensje', schrijft Naomi bij de foto van haar dochter. Sven houdt het kort en plaatst enkel een veelzeggend hartje bij zijn post.

Knapperd

Niet alleen leveren de foto’s van het meisje duizenden likes op, óók regent het lovende woorden onder de posts. Zo is er haast geen enkele reactie te vinden zónder de woorden 'knapperd' of 'prachtig kind' erin. 'Dat kleintje is wel goed gelukt', laat een fan nog weten. Iemand anders schrijft: 'Mooi poppetje, Sven en Naomi'.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.