• Samantha de Jong

Vlinders in de buik: Samantha de Jong heeft wéér een nieuwe liefde?

Door Naomi Pater
Vlinders in de buik: Samantha de Jong heeft wéér een nieuwe liefde?

Het leven van de 31-jarige Samantha de Jong, gaat tegenwoordig over verdriet en het vinden van nieuwe liefdes. Het lijkt erop alsof de blondine nu weer een nieuwe vlam heeft gevonden. Is daarmee haar relatie met Dave officieel verleden tijd?

Love is in the air, want als wij Instagram moeten geloven, heeft Samantha de Jong opnieuw vlinders in haar buik. Ze deelt een foto op Instagram, met een vooralsnog onbekende man en schrijft in de caption: “Met mijn hart op boefe pad”.

Overleden vriend Gelmore

Kapot van verdriet was Samantha, nadat haar vriend en echte vader van haar jongste kind – Gelmore – eind april overleed. Hij kreeg onverwachts een hartstilstand. Samantha werd na het drama zelf opgenomen in het ziekenhuis, nadat zij bij een vriendin volledig was ingestort. Op Koningsdag verschenen er ineens weer posts van de blondine, die liet weten inmiddels weer thuis te zijn. Bij foto’s en filmpjes van en met Gelmore deelde ze hoe machteloos en verdrietig ze zich voelde.

Drugs in het spel

Na het nieuws over het drama deden er direct allerlei geruchten de ronde. Zo zouden er volgens buurtbewoners drugs in het spel zijn geweest en valt op sociale media te lezen dat de twee samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Liefde Dave

Nog geen maand na de dood van ‘grote liefde’ Gelmore, werd de realityster smoorverliefd op Dave. Ze schreeuwde haar geluk van de daken. Barbie kreeg daarom bakken met kritiek over zich heen. Maar voor deze mensen had de voormalig ‘Oh Oh Cherso-ster’ direct een duidelijke boodschap. Zo deelde ze op Instagram: “Schat, samen kunnen wij heel de wereld aan. Dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn. Niemand heeft hier om gevraagd. Jij en ik en fuck de haters!”

Nu lijkt het er dus op dat de Jong het hoofdstuk Dave alweer achter zich heeft gelaten.

Bron: Flair | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.