• Liefde

Virgil van Dijk stiekem getrouwd met grote liefde Rike!

Door Redactie
Virgil van Dijk stiekem getrouwd met grote liefde Rike!

Hoewel Liverpool-verdediger en Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk (28) tijdens de zwangerschap van zijn grote liefde Rike Nooitgedagt (30) werd beschuldigd van vreemdgaan, zorgde dat niet voor een breuk. Integendeel: het liefdespaar blijkt in het geheim getrouwd te zijn...

In interviews spreekt Virgil van Dijk steevast over ‘mijn vriendin’ als hij het over zijn partner Rike Nooitgedagt heeft. De twee zijn al jarenlang samen, maar uit Story-onderzoek is gebleken dat ze reeds eind vorig jaar als getrouwd stel een grachtenpand in Amsterdam hebben gekocht; kadastergegevens bevestigen dat. Het was voor Virgil en Rike niet lastig hun getrouwde status geheim te houden. Rike gebruikt immers nog altijd haar meisjesnaam, hoogstwaarschijnlijk omdat Virgil geen contact heeft met zijn vader en daarom ook niet met diens achternaam op zijn voetbalshirt speelt. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees verder via Tijdschrift.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Virgil van Dijk stiekem getrouwd met grote liefde Rike!

Beeld: Getty Images