Vindt Danny uit MAFS alsnóg de liefde bij familielid van andere kandidaat?

Door Redactie
Vindt Danny uit MAFS alsnóg de liefde bij familielid van andere kandidaat?

Kijker zeiden het tijdens de uitzending van MAFS al: is het broertje van Lizzy niet een betere match voor Danny? Zeker toen het meer en meer niet leek te boteren tussen de Limburger en Rein, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien. 

Danny wil voor eens en altijd duidelijkheid scheppen over zijn status met Robin en dat doet hij in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Helaas pindakaas: er is weinig te vertellen, want de twee mannen zijn niet aan het daten.

Vriendin

Maar waarom dan niet? 'Los van of iemand wel of niet mijn type is', legt Danny uit. 'Het is een superlieve en leuke jongen. Maar Lizzy is een vriendin van mij.' En die vriendschap wil de Limburger niet op het spel zetten. 'Ik heb ook al tegen Lizzy gezegd: 'Al zou ik hem leuk vinden en stel het wordt tussen ons niks, dan kan het tussen onze vriendschap in gaan staan.'

Experiment MAFS

Danny heeft door het experiment maar weer eens ontdekt hoe waardevol vriendschappen zijn. 'Dus daar laat ik nu niks tussenkomen.' Hoewel de match er met Rein er in het begin zeker wel leuk te zijn, liep het steeds minder lekker tussen de mannen. Ze besloten dan ook tijdens de allerlaatste aflevering om niet meer getrouwd te blijven.

Bron: Boulevard | Beeld: NT Visuals (RTL)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.