• Liefde

Vindt Amanda Balk liefde bij miljonair?

Door Redactie
Vindt Amanda Balk liefde bij miljonair?

Na haar pijnlijke echtscheiding en roofoverval bij haar thuis, is er eindelijk fijn nieuws voor Amanda Balk: de 33-jarige realityster zou volgens insiders troost vinden bij een multimiljonair.

Voor Amanda Balk begon het jaar slecht. De 33-jarige realityster werd begin januari op brute wijze overvallen in haar woning in Amsterdam, door enkele mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. Bij de overval werd Amanda’s keel dichtgeknepen maar bleef haar achtjarige dochter Vegas (die ze kreeg met top-dj Afrojack) gelukkig ongedeerd. Omdat Vegas op het moment van de overval boven was, had ze genoeg tijd zich in de kast te verstoppen. Op datzelfde moment werd Amanda in haar buik getrapt, met een pistool geslagen en moest ze onder dwang haar sieraden afgeven; in totaal zou er voor 150.000 euro buit zijn gemaakt.

Liefdesleven

Ondanks de brute overval besloot Amanda niet in de slachtofferrol te kruipen. Dat Amanda intussen weer met een lach door het leven gaat, heeft voor een groot deel te maken met schijnbare ontwikkelingen in haar liefdesleven. Goed ingevoerde bronnen beweren tegenover Story dat Amanda iets moois zou hebben met multimiljonair Edward Hollander uit Valkenswaard. ‘Edward zit in een echtscheidingsprocedure met zijn vrouw en hij ziet zijn toekomst met Amanda. Ze hebben onlangs samen vakantie gevierd in Dubai.’ Omdat Edward inmiddels niet meer bij zijn vrouw zou zijn, hoeft de miljonair niet heimelijk met Amanda af te spreken, al houden ze hun omgang zo discreet mogelijk. Dat kon niet voor-komen dat Story-fotograaf Edwin Smulders het stel afgelopen vrijdag signaleerde bij het chique hotel De L’Europe in Amsterdam, waar Amanda de nacht had doorgebracht. Na een liefdevolle begroeting stapten Amanda en Edward in zijn Rolls Royce en reden de twee richting het hoofdstedelijke Amstel Hotel, ook al zo’n luxe plek. Vervolgens vertrokken ze met onbekende bestemming.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Vindt Amanda Balk liefde bij miljonair?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.