• De Meilandjes

Villa Meilandjes in Noordwijk tóch niet verkocht

Door Redactie
Villa Meilandjes in Noordwijk tóch niet verkocht

Als die verhuiskriebels van de Meilandjes zorgen voor een hoop gedoe: hun chateau in Frankrijk is nog niet verkocht, maar ook in Noordwijk loopt de verkoop alles behalve vlekkeloos.

Maar de familie Meiland maakt zich geen zorgen, want er heeft nog iemand interesse.

Verhuizen

Toch baalt Martien wel een beetje dat de andere koper er toch op het laatste moment er vanaf ziet. 'Het was bijna rond en die mevrouw en meneer hadden nog drie dagen bedenktijd en zagen er in die tijd toch vanaf. Joh, ik maak me er helemaal niet druk om want nu is er weer een heel leuke Duitse die snel komt kijken. Ze is er helemaal weg van namelijk', aldus Martien tegen RTL Boulevard.

Twee miljoen

Martien en Erica Meiland verhuisden begin dit jaar na een conflict met de gemeente vanuit de Achterhoek naar Noordwijk. De Chateau Meiland-sterren kochten daar de moderne woning van Kensington-drummer Niles Vandenberg. Ze betaalden er volgens RTL Boulevard toen 2.695.000 euro voor. 

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.