• Liefde

Viktor Verhulst bevestigt ook zelf nieuwe liefde op Instagram

Door Redactie
Viktor Verhulst bevestigt ook zelf nieuwe liefde op Instagram

De geruchten gingen al langer rond, maar Viktor Verhulst is nu officieel niet meer vrijgezel. Dat bevestigde niet alleen al zijn vader Gert, maar ook de presentator zelf heeft nu een liefdeskiekje gedeeld op Instagram.

Veel woorden maakt Viktor er zelf verder niet aan vuil. Hij plaatst slechts een hartje bij de foto van hem en de 21-jarige Sarah Puttemans.

Enthousiast

Zijn volgers zijn in ieder geval enthousiast. Veel hartjes worden geplaatst en ook zus Marie is fan. 'Zo mooi jullie', laat zij weten. James Cooke, mede-presentator van Gert Late Night, reageert: ‘Maar jongens toch! Dat worden kinderen met de perfecte lach, een kaaklijn tot in Tokio, ogen om in te verdrinken en een eigen bank als stockage.’

Vlinders in zijn buik

Het gerucht ging al langer dat Viktor een relatie zou hebben met de 21-jarige Sarah Puttemans. Sarah en Viktor kennen elkaar al een tijdje, maar vorig jaar zomer zou hij vlinders in zijn buik hebben gekregen. Viktor had hiervoor twee jaar een relatie met K3-zangeres Marthe.

Beeld: RTL, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.