• Familie Gillis

Vierde verdachte aangehouden voor overval op Mark Gillis

Vierde verdachte aangehouden voor overval op Mark Gillis

De politie heeft dinsdagochtend opnieuw een verdachte opgepakt voor de overval op realityster Mark Gillis, die ruim een jaar geleden plaatsvond. Het gaat om een 53-jarige man uit Tilburg.

De Tilburger werd thuis aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau voor een verhoor over zijn vermoedelijke betrokkenheid. Wat zijn mogelijke rol bij de brute overval is geweest wordt verder onderzocht, zegt een politiewoordvoerder.

Meerdere verdachten vast 

De man uit Tilburg kwam in beeld tijdens een vervolgonderzoek. Het onderzoek gaat na de laatste aanhouding 'onverminderd door', zo meldt de politie. Eerder hield de politie een 39-jarige en een 22-jarige man uit Den Bosch aan en een 42-jarige verdachte uit Rosmalen. De jongste van deze verdachten is inmiddels op vrije voeten, maar is nog steeds verdachte. De andere twee zitten nog vast.

Brute overval 

Mark Gillis, bekend van de realityserie Massa is Kassa over zijn familie, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. Gillis werd met een vloeistof in het gezicht gespoten en getaserd. Nadat hij was overmeesterd, werd hij bestolen van een horloge, twee armbanden, een telefoon en een zonnebril. De recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet. Op basis van DNA-sporen kon de eerste verdachte worden aangehouden.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.