Vier het mee: Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar!

Door Redactie
Vier het mee: Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar!

Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar! Met ruim 80 miljoen bezoeker wereldwijd, 70 internationale awards en 27 producties over de hele wereld, is het een van de populairste musicals ooit. En deze geweldige productie is terug in het Circustheater in Scheveningen, een van Nederlands mooiste theaters!

Het verhaal van The Lion King

Afrika ontwaakt. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren om het pasgeboren leeuwenwelpje Simba te verwelkomen. Een nieuw leven, een nieuwe koning is geboren. Maar alle rust wordt wreed verstoord als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en beleeft daar volop avonturen met zijn nieuwe vrienden Timon en Pumbaa, om uiteindelijk als volwassen leeuw terug te keren naar huis en zijn rechtmatige plaats op de troon op te eisen.

Bestel hier je kaarten voor Disney’s The Lion King en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

Vier het mee: Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0266.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10