Victoria Koblenko openhartig over relatie met Evgeniy Levchenko

Door Redactie
Victoria Koblenko openhartig over relatie met Evgeniy Levchenko

Hoewel ze voor de geboorte van hun kind bang was dat de passie tussen haar en Evgeniy Levchenko zou verdwijnen, is Victoria Koblenko heel gelukkig met de nieuwe fase waar het stel nu doorheen gaat. "We maken elkaar nu van elkaars tederste kant mee. We zijn heel lief voor ons zoontje, maar ook voor elkaar. Het is nu op een andere manier lekker warm tussen ons", vertelt Victoria in een interview met het blad Viva.

Strak lichaam

Dat Victoria razendsnel na de bevalling weer strak in haar vel zat, had te maken met de liefdesscènes die ze moest opnemen voor de Russische film waarin ze een rol had. Met de hulp van een personal trainer zat ze zo weer op gewicht, al is ze daarna niet echt vaak meer in de sportschool te vinden geweest. "Eten is voor mij een te groot plezier. Maar Lev en ik houden wel van gezond eten, we appen elkaar de hele dag weetjes over voeding door. We passen echt heel erg goed bij elkaar."

Tuttige moeder

De actrice bekent ook dat ze weleens naar een helderziende geweest is om raad te vragen. "Ik wilde uit angst om mijn vrijheid te verliezen niet toegeven aan het onontkoombare: dat ik er stiekem klaar voor was om een gezin te stichten met iemand van wie ik houd. Ik was bang voor iets waarvoor ik nu zo dankbaar ben. Als we daarmee moeten concluderen dat ik een tuttige moeder ben geworden...so be it!"

Victoria Koblenko openhartig over relatie met Evgeniy Levchenko

Beeld: Peter Smulders | (ANP)