Victoria Koblenko nagelt fietsendief aan de schandpaal

Door Redactie
Victoria Koblenko relatie

Na Angela Groothuizen (61), neemt nóg een BN'er het heft in eigen handen. Ook Victoria Koblenko nagelt namelijk een fietsendief aan de schandpaal in een alleszeggend filmpje.

'Fietsendief, hoe brutaal kun je zijn?!', begint Victoria haar verhaal. 'Check in de video hoe de fietsendief alle shine steelt om 04:00 in de ochtend. We waren een nachtje niet thuis en onze buurvrouw filmt moedig deze man.' De dief ging blijkbaar ook nog in discussie en beweerde dat de tweewieler wel degelijk van hem was.

Strafblad

Koblenko twijfelde lang of ze deze video wel online ging zetten. 'Maar de man is helaas niet herkenbaar. Tenzij iemand z’n stem herkent.' Het is dan ook niet de eerste keer dat dit gebeurt. 'Ik vrees dat Lev vanaf nu met een honkbalknuppel onder ons bed gaat slapen om dit soort lui fatsoen bij te brengen. ? Zitten we straks met een strafblad.Hebben jullie ervaring met goede tracksystemen? Of met honkbalknuppels?'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.