• Liefde

Vicepremier Carola Schouten kreeg kind van Israëlische minnaar

Door Redactie
Vicepremier Carola Schouten kreeg kind van Israëlische minnaar

Premier Rutte kan zich in zijn derde regeerperiode geen betere minister van Jeugd en Gezinszaken wensen dan Carola Schouten! Het 40-jarige ChristenUnie-kamerlid heeft een zoon van een Israëlische minnaar, is grotendeels alleenstaande ouder en redde dat allemaal in haar eentje.

De Rotterdamse politica is door de ChristenUnie naar voren geschoven als vicepremier en minister van Jeugd en Gezinszaken. Met name die laatste functie lijkt haar op het lijf geschreven! Carola, die opgroeide in een strenggelovige Brabantse omgeving, raakte als begintwintiger in Israël zwanger na een passionele nacht met een man met wie ze geen relatie had; meer dan een minnaar werd hij nooit. Carola besloot bij terugkomst in Nederland haar kindje te houden. Van die beslissing kreeg ze geen moment spijt. Zoon Thomas is inmiddels zeventien jaar en de oogappel van zijn moeder. Samen wonen ze opmerkelijk genoeg in een voormalig bordeel, waarmee Carola bewijst dat het leven niet saai hoeft te zijn als je de christelijke beginselen nastreeft. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 43 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP