• Veronica Inside

VI Vandaag zakt in tweede uitzending onder miljoen kijkers

Door Redactie
VI Vandaag zakt in tweede uitzending onder miljoen kijkers

De tweede uitzending van de nieuwe SBS-talkshow VI Vandaag trok minder kijkers dan de eerste. De aftrap van de opvolger van Veronica Inside werd maandag bekeken door ruim een miljoen mensen, dinsdag schakelden nog 840.000 mensen in voor VI Vandaag. Het programma behaalde hiermee nog net een plekje in de top 15 van best bekeken uitzendingen van de dag, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO).

In VI Vandaag nemen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee met één of twee andere gasten aan een tafel allerlei onderwerpen door. Het drietal maakte voorheen het programma Veronica Inside, waarin zij aan een tafel doorgaans over voetbal spraken, maar ook allerlei andere onderwerpen voorbij kwamen. Derksen stelde zelf maandag in de uitzending dat hij niet zag 'wat er veranderd is' in het nieuwe programma. Ook zei hij tevreden te zijn met zijn 'trouwe aanhang', pakweg een half miljoen kijkers. Concurrent Beau trok op RTL4 909.000 kijkers, NPO-show Op1 bleef steken op 741.000 kijkers.

Best bekeken

De best bekeken programma's van de dinsdag waren, traditiegetrouw, het NOS Journaal van 20.00 uur (bijna 2,2 miljoen kijkers), De Slimste Mens (1,9 miljoen kijkers) en het Half Acht Nieuws van RTL 4 (1,6 miljoen kijkers).

Bron: ANP | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.