Verslaggever Dennis Schouten verlaat PowNed

Door Redactie
Verslaggever Dennis Schouten verlaat PowNed

PowNed-verslaggever Dennis Schouten gaat de omroep na bijna vijf jaar verlaten. Dat maakte Schouten, die met zijn interviews vaak omstreden was, woensdag bekend op Instagram.

'Vrienden en volgers, na bijna vijf jaar gaan PowNed en ik aan het einde van dit jaar uit elkaar', schrijft de 25-jarige Schouten, die grote bekendheid kreeg met zijn Twentse tongval. 'We hebben lang met elkaar gesproken, maar we zijn er helaas niet uitgekomen. Na zo’n lange en intensieve tijd doet dat pijn.'

Bedanken

Toch wil de verslaggever de omroep bedanken voor de tijd en de kansen die hij kreeg. Schouten ging vaak de straat op naar demonstraties en bijeenkomsten om daar kritische vragen te stellen. Dat deed hij onder andere bij Black Lives Matter-demonstraties en bij demonstraties tegen de coronamaatregelen. De verslaggever werkt nog steeds voor Veronica Inside.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.