• Veronica Inside

Veronica Inside gaat maandag definitief niet door

Door Redactie
Veronica Inside gaat maandag definitief niet door

Zowel Johan Derksen als René van der Gijp weigerden maandag nog aan te schuiven voor de laatste uitzending van Veronica Inside. Deze gaat dan ook definitief niet door, is zojuist bekendgemaakt.

Wesley Sneijder zou te gast zijn, maar de gehele uitzending wordt geschrapt. Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa Network, legt uit: 'Gisteravond heeft een heel goed maar ook heel emotioneel gesprek tussen de mannen en met de zender plaatsgevonden. Hierna is in gezamenlijkheid besloten de emoties even tot bedaren te laten komen en komende maandag geen uitzending te maken.'

Volgend seizoen

Hij sluit af: 'Of er een volgend seizoen komt, daar komen we op een later moment op terug. We laten nu eerst even de emoties tot bedaren komen.' Johan liet woensdag al aan RTL Boulevard weten dat hij aan Talpa heeft gevraagd de laatste uitzending van het seizoen van komende maandag te schrappen. 

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Veronica Inside gaat maandag definitief niet door

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.