• Liefde

Verliefde Sylvie stelt minnaar Bart voor aan zoon Damián

Door Redactie
Verliefde Sylvie stelt minnaar Bart voor aan zoon Damián

Omdat Sylvie Meis (40) de laatste jaren al een veelvoud aan relaties zag stranden, wordt haar romance met filmproducer Bart Willemsen (29) nog even met argusogen bekeken. Maar dat lijkt nergens voor nodig: lees in Story waarom Bart voor Sylvie wél de ware zou kunnen zijn.

Hoewel het amoureuze leven van Sylvie met de nodige argwaan wordt gevolgd, lijkt haar relatie met Bart meer te zijn dan een bevlieging. ‘Bart is vorige week in Hamburg al voorgesteld aan Damián, het twaalfjarige zoontje van Sylvie,’ weet onze bron. ‘Damián kwam maandagmiddag rond lunchtijd thuis en toen was Bart nog bij Sylvie. Dat doet zij niet zomaar. Als ze had getwijfeld over haar relatie met Bart, of hij niet meer was dan een scharrel, had ze hem al naar huis gestuurd voor Damián thuiskwam. Maar dat deed ze bewust niet. Daaruit blijkt wel dat ze een goed gevoel heeft bij Bart en hij haar erg gelukkig maakt.’

Positief ontvangen

Ook in de naaste omgeving van Sylvie is de komst van Bart in haar leven positief ontvangen. Waar de succesvolle presentatrice, die multimiljonaire is, de laatste jaren veel jetset-types versleet, is het voor de ouders en broer van Sylvie ook wel eens fijn een ‘normale’ man aan haar zijde te zien. Zo woont Bart in een huurhuis in het centrum van Tilburg en heeft hij niet de beschikking over een eigen auto; voor zakelijke afspraken buiten zijn woonomgeving maakt Bart doorgaans gebruik van het openbaar vervoer. Hij gebruikt zijn OV-jaarkaart dan ook vaker dan zijn creditcard: een flink contrast met Sylvie’s steenrijke exen Samuel Deutsch, Manuel Campos Guallar, Charbel Aouad en Guillaume Zarka, die zich doorgaans met privévliegtuigen en persoonlijke chauffeurs lieten vervoeren. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Verliefde Sylvie stelt minnaar Bart voor aan zoon Damián

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders