• Married at first Sight

Verklapt MAFS-Nicole een scheiding door deze Instagram post?

MAFS-Martijn en Nicole

Op Blue Monday - de deprimerendste dag van het jaar, deelde MAFS-Martijn iets merkwaardigs via Instagram. Hij plaatst namelijk een kiekje vanuit het zonnige Italië, de plek waar het faliekant misging als we het programma moeten geloven. Hierbij schreef hij een opmerkelijk liefdevol bericht: 'Op Blue Monday denk ik vooral met veel liefde en plezier terug aan een mooie tijd in Italië. Italië heeft echt mijn hart veroverd!', aldus een enthousiaste Martijn.

Een mooie tijd? Dat lijkt niet overeen te komen met wat wij als kijkers thuis te zien krijgen. Want, de volgens Martijn slecht gematchte MAFS-liefdes hebben aan de lopende band ruzie met elkaar. Nicole trok zelfs midden op de weg aan de handrem, waarna ze vol tranen afdruipt over de Italiaanse autoweg. 

'Minder mooie herinneringen'

Na deze merkwaardige post van Martijn, laat nu ook Nicole van zich horen. Ook zij komt met een Instagram update over hoe ze de huwelijksreis ervaren heeft. 'Alberobello, Italië. Een prachtig dorpje', begint ze met een positieve noot. Als ze verder schrijft, kun je eigenlijk wel tussen de regels door lezen dat Nicole niet erg te spreken is over haar huwelijksreis met Martijn. 'Met voor mij helaas minder mooie herinneringen dan ik had gehoopt', doelt de kersverse bruid hier op een echtscheiding? 

Online reacties

Het veel besproken koppel krijgt online een hoop haat over zich heen. Toch wordt Nicole virtueel uit verschillende hoeken een hart onder de riem gestoken, zo meldt ze. 'Hierbij wil ik iedereen enorm bedanken voor alle lieve berichtjes. Overdonderd door het overweldigend aantal dus iedereen persoonlijk bedanken lukt me niet maar thanks voor de support.'

Bron: Veronica Superguide

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.