Verhuizing naar Ibiza valt Lucy Woesthoff zwaar

Door Redactie
Verhuizing naar Ibiza valt Lucy Woesthoff zwaar

Lucy en Dinand Woesthoff verruilden deze zomer hun woning in Scheveningen voor een villa op Ibiza. Hoewel Lucy al eerder emigreerde, van Engeland naar Nederland, valt deze verhuizing naar Spanje een stuk zwaarder. 

In haar meest recente column voor het tijdschrift JAN, vertelt Lucy openhartig over de emigratie. Zo geeft ze aan dat ze het hier best moeilijk mee heeft gehad. 

Nieuw hoofdstuk

Lucy emigreerde van Engeland naar Nederland voor haar grote liefde Dinand. In haar column blikt ze dan ook terug op de afgelopen zeventien jaar, maar geeft ze aan dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. 'Het is een periode van veel liefde, groei en schoonheid geweest, maar de laatste paar jaar voelde ik mezelf toch vermoeien, alsof ik het einde van een lange reis bereikte. Toen kwam de coronacrisis en ineens voelde het logisch, mogelijk en vooral nodig om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen', schrijft Lucy. 

Guusje

Hoewel het gezin inmiddels neergestreken is op Ibiza en ze zich senang voelen, had Lucy het er in het begin zwaar mee om afscheid te nemen van Nederland. Vooral de fysieke connectie met Guusje die ze moest achterlaten, is iets wat ze erg lastig vond. 'Het moeilijkste om te accepteren is dat ik niet zomaar naar haar graf kan rijden, zoals ik in het verleden al honderden keren heb gedaan. Een plek die zo veel voor mij en mijn familie betekent. (...) Het zette me aan het denken over hoezeer Guusje en mijn toewijding aan haar en haar familie een deel van mijn identiteit zijn geworden. En ook blijkbaar hoe ergens diep vanbinnen ik nog steeds het gevoel had dat ik een plicht te vervullen had', aldus de schrijfster. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.