Verhuisd naar Abcoude: Hier maakt Trijntje Oosterhuis een nieuwe start

Door Redactie
Verhuisd naar Abcoude: Hier maakt Trijntje Oosterhuis een nieuwe start

Trijntje Oosterhuis (48) pakte vorige week de verhuisdozen in om vervolgens haar Amsterdamse appartement te verruilen voor een riante hoekwoning in Abcoude.

Met haar huidige geliefde Alvin, hun dochtertje Maël (5) en haar twee puberzoons Jonas en Marijn uit haar huwelijk met Sander van den Eenden, begint de zangeres daar aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Onder Bekende Nederlanders is Abcoude een geliefd dorpje; eerder kochten onder anderen ook Arie Boomsma, Najib Amhali, Peter van der Vorst en Eva Jinek er een huis. Voor Trijntje is het de tweede keer dat ze het stadsleven verlaat. Met ex-man Sander woonde ze eerder in Noordeinde, een dorpje in de gemeente Alkmaar.

DOOR NICK DIJKMAN  | FOTO’S EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 08 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.