Verdriet bracht Tanja Jess en Chimène van Oosterhout samen

Door Redactie
Verdriet bracht Tanja Jess en Chimène van Oosterhout samen

Of het nu relatie-, gezins-, of gezondheidsproblemen betreft, Tanja Jess en Chimène van Oosterhout kunnen álles met elkaar bespreken. En dan te bedenken dat ze eerst niet bepaald van elkaar gecharmeerd waren.

Nadat juicekanaal RoddelPraat had gemeld dat het huwelijk van actrice Tanja Jess (55) en zanger Charly Luske (43) wankelde vanwege zijn vermeende ontrouw, voelde Tanja er eerst niets voor om de vuile was buiten te hangen. Maar al snel kwam ze met een Instagram-verklaring, waarin ze toegaf dat er huwelijksproblemen waren, waar hard aan werd gewerkt. Tanja – die 21 jaar samen is met Charly, met wie ze zonen Billy (18) en Bobby (14) kreeg en in 2008 trouwde – voelt zich niet alleen gesteund door professionele hulp, ook door dierbaren. Zoals presentatrice Chimène van Oosterhout (58). Tanja en Chimène zijn al achttien jaar hartsvriendinnen. Ze kwamen elkaar vroeger weleens tegen in het uitgaansleven van Eindhoven en later op feestjes van gezamenlijke vrienden. Dan werd er soms wat gekletst, maar een klik was er destijds beslist niet. Tanja vond Chimène intimiderend, Chimène vond Tanja ambitieus en gedreven, vertellen ze nu in Libelle. Maar toen ze elkaar later tegenkwamen bij een tv-screentest, veranderde alles. ‘We waren allebei net moeder geworden. Ik was een maand na de bevalling in de steek gelaten door de vader van mijn zoon (Lyam (18) - red.) en Tanja had een heel heftige bevalling gehad,’ vertelt Chimène. Door hun kwetsbaarheid en verdriet te delen, ontstond er een warm contact. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.