Verdachten opgepakt na brute inbraak Connie

Door Redactie
Verdachten opgepakt na brute inbraak Connie

Goed nieuws voor Connie Witteman. De politie heeft een 23-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woninginbraak.

De verdachte werd gearresteerd in de Belgische plaats Zaventem. De politie is nog op zoek naar getuigen die zaterdag, de dag van de inbraak, een zwarte Fiat 500 hebben gezien in de buurt van de woning van Connie in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Brute roof

Zaterdagavond werd er tijdens een brute roof in Connie’s huis voor miljoenen aan sieraden meegenomen. De daders, van wie er een herkenbaar in beeld was op bewakingscamera’s, hebben hun kostbare buit in Antwerpen geprobeerd te verhandelen.

Gestolen sieraden

Er wordt op dit moment gekeken of de sieraden al zijn verhandeld of ergens op een andere plek zijn opgeslagen. Van de gestolen sieraden is op dit moment namelijk nog niets teruggevonden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Verdachten opgepakt na brute inbraak Connie

Door: Show | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)