Verbouwde Dirk Kuyt opnieuw onderwerp van gesprek: 'Niet te herkennen!'

Verbouwde Dirk Kuyt opnieuw onderwerp van gesprek: 'Niet te herkennen!'

Vol verbazing werd er gekeken naar de transformatie van Dirk Kuyt (40) toen hij in januari opdook op televisie. Zondagavond schoof hij aan in Humberto, waar blijkt dat kijkers nog steeds niet gewend zijn aan zijn nieuwe uiterlijk.

De voormalig voetballer zat gisteren aan tafel bij Humberto om te praten over een nieuwe Videoland-documentaire waarin hij te zien is, maar het gesprek op sociale media gaat meer over zijn 'verbouwde' gezicht. 

Verbazing om nieuw uiterlijk

'Wat heeft Dirk Kuyt met zijn gezicht gedaan?', vraagt een Twitteraar zich af. Een andere kijker heeft daar wel een antwoord op: 'Mensen vragen zich af wat met Dirk Kuyt is gebeurd. Die heeft een nieuwe vriendin... dat is wat er met Dirk Kuyt is gebeurd.' Een andere kijker vindt de oud-voetballer onherkenbaar. 'Is Dirk Kuyt onder het mes geweest ofzo? Niet te herkennen die man.'

'Dirk heeft een complete facelift gehad'

Het internet ontplofte januari toen Dirk Kuyt als voetbalanalist op Ziggo Sport te zien was bij de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur FC en Liverpool FC in de Engelse Premier League. Niet door Dirks uitspraken of de ontwikkelingen in de wedstrijd, maar door zijn veranderde uiterlijk! Zijn kenmerkende blonde krullen had Dirk vervangen door een nieuw kapsel. Ook viel op dat Dirk een baardje heeft laten staan. Maar het meest werd er gesproken over Dirks veranderde gezicht. ‘Dirk heeft een facelift gehad,’ beweert Diana Gabriels, eigenaresse van plastisch chirurgie-kliniek Praktijk Gabriels aan Story. ‘Het is héél mooi gedaan. Dirk heeft een complete facelift gehad. Dat betekent dat zijn huid en spieren wat zijn aangetrokken en er wat delen in zijn gezicht zijn opgevuld met eigen lichaamsvet.’ 

Beeld: Still RTL 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.