Verbazing alom: Yolanthe Cabau verklapt geheim talent

Door Redactie
Verbazing alom: Yolanthe Cabau verklapt geheim talent

Yolanthe Cabau blijkt een echte creatieve duizendpoot te zijn. Niet alleen kan ze presenteren en acteren, ook met een stel kwasten en een schildersezel- en doek weet ze wel raad. Op Instagram is namelijk te zien dat Yolanthe een echt teken- en schilderstalent blijkt te zijn.

Na een drukke periode met veel opnamedagen voor onder andere haar rol in de nieuwe film Just Say Yes, is Yolanthe naar haar geboorteland Ibiza gevlogen om daar heerlijk tot zichzelf te komen. En wat doe je dan om te ontspannen? Schilderen! En daar blijkt de actrice dus behoorlijk goed in te zijn.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Xess Xava

Op Instagram showt ze hoe ze van het begin tot eind een prachtige creatie op het doek weet neer te zetten. Ook blijkt ze niet de enige in huize Cabau die een liefde voor schilderen heeft ontwikkeld. Zo geniet ook zoontje Xess Xava van de hobby van zijn moeder. Al schildert hij liever niet op een schildersdoek, maar vindt-ie het veel leuker om zichzelf te bekladderen.

Waardering

Overigens is Xess Xava niet de enige die de schilderkunsten van zijn moeder kan waarderen. Ook onder reeks foto’s en video’s van Yolanthe wordt enthousiast gereageerd. “Super mooi geworden”, “Mooi kunstwerk” en “Wow, wat mooi gemaakt. Toppie hoor”, luiden enkele reacties.

Zo moeder, zo dochter

Het schildertalent lijkt Yolanthe echter niet van een vreemde te hebben. Zo luidt een van de reacties: “Net zo creatief als jullie mama/oma”, waarop de presentatrice reageert met de woorden: “Ja, hihi”. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline | Beeld: Peter Smulders