Veel lof voor zowel Karin Bloemen áls tienermoeder in ‘Vier Handen Op Eén Buik’: 'Zij komt er wel'

Door Redactie
Veel lof voor zowel Karin Bloemen áls tienermoeder in ‘Vier Handen Op Eén Buik’: 'Zij komt er wel'

Ondertussen is ‘Vier Handen Op Eén Buik’ weer volop aan de gang en stroomt het op dinsdagavonden vol met tweets over het programma. Ook gisteren was het weer raak, toen te zien was hoe Nikita (19) werd bijgestaan door Karin Bloemen (60).

Vier Handen Op Eén Buik

In Vier Handen Op Eén Buik is wekelijks te zien hoe een tienermoeder in spe op weg wordt geholpen door een bekende mama. Karin Bloemen neemt het stokje over van Tatum Dagelet (45), die in de vorige uitzending Sanne en Fabian begeleidde. Waar kijkers tijdens die aflevering van de ene in de andere verbazing vielen en Twitter volstroomde met verbijsterde tweets, is er dinsdagavond vooral ruimte voor positieve reacties. Zowel Karin als Nikita kunnen rekenen op een hoop lovende woorden.

Liefde op het eerste gezicht

Op het moment dat Karin en Nikita elkaar voor het eerst ontmoeten is Nikita 26 weken in verwachting van haar vriend Sven. De twee hebben elkaar ontmoet in een horecagelegenheid waar de tienermoeder in spe destijds werkte en het bleek liefde op het eerste gezicht te zijn. Ze raakte zwanger toen ze antibiotica slikte wegens een longontsteking, waardoor de werking van de anticonceptiepil niet optimaal was.

Heftige jeugd

Nikita heeft geen gemakkelijke jeugd achter de rug. Ze woonde veelal begeleid en heeft haar beide ouders moeten missen vanaf jonge leeftijd. Dit heeft ertoe geleid dat ze zichzelf sneed. Omdat ze zelf geen stabiele thuisbasis heeft gehad, hoopt ze die haar kindje wel te kunnen bieden. Samen met Sven woont ze op het Zeeuwse Tholen, waar het stel er alles aan doet om een thuis te creëren voor hun zoon.

Geloof in jezelf

Karin staat Nikita niet alleen bij voor, tijdens en na haar bevalling, maar óók tijdens de ziekte van Nikita’s moeder. Met haar heeft de tienermoeder sinds kort weer contact en ze spreken elkaar zelfs dagelijks. Het wrange is dat Manuela lijdt aan COPD en de kans op overleven klein is. 'Geloof in jezelf, je kan het. Jíj kan dit', geeft ze haar dochter mee wanneer Karin en Nikita haar opzoeken. 'Je weet hoe het niet moet, dat heb je bij mama gezien.' Uiteindelijk gaat het helaas achteruit met Manuela en wordt ze steeds zwakker. Wanneer Nikita wordt opgezocht door Karin na de geboorte van Jayden, heeft oma haar kleinzoon dan ook nog niet ontmoet.

Bewondering

De manier waarop Karin de tienermoeder bij staat, valt bij kijkers van Vier Handen Op Eén Buik in de smaak. De cabaretière wordt dan ook flink de hemel ingeprezen op Twitter. 'Wat een toffe vrouw', wordt er over haar geschreven. Daarnaast kan televisiekijkend Nederland ook niet vaak genoeg benadrukken hoe sterk Nikita is. 'Vol bewondering en herkenbaarheid heb ik de aflevering van Vier Handen Op Eén Buik teruggekeken. Wat is Nikita een sterk en lief persoon zij komt er wel.'

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.