Veel lof voor Jaimie Vaes in 'Vier Handen Op Eén Buik’: 'Een van de beste hulpmoeders in deze serie'

Door Redactie
Veel lof voor Jaimie Vaes in 'Vier Handen Op Eén Buik’: 'Een van de beste hulpmoeders in deze serie'

De dinsdagavonden staan sinds kort weer in het teken van ‘Vier Handen Op Eén Buik’. Niet alleen op NPO3, maar misschien wel nog meer op Twitter. Ook tijdens de nieuwste afleveringen was het weer spitsuur op het sociale medium en ging het voornamelijk over het nogal bijzondere souvenir dat tienermoeder Jasmijn (19) overhield aan haar bevalling, namelijk een dromenvanger gemaakt van de navelstreng. En dat was niet het enige waar druk over getweet werd…

‘Vier Handen Op Eén Buik’ gemist

Waar Twitter de ene week volstroomt met ontroerde reacties op Vier Handen Op Eén Buik, staat het de andere keer bol van alle kritiek die de kandidaten over zich heen krijgen. Tijdens de nieuwste uitzending wisselen lovende woorden – vooral voor baby daddy Majid (22) en bekende moeder Jaimie Vaes (31) – zich af met ronduit verbaasde reacties. Die laatste gingen vooral over de opmerkelijke dromenvanger van Jasmijn én de pillen die ze had laten maken van haar placenta.

Gouden gozer

Na een knipperlichtrelatie vol discussies en ruzies hebben Jasmijn en Majid besloten uit elkaar te gaan, maar zijn de twee nog altijd goede vrienden. De tienermoeder wordt door dik en dun gesteund door haar ex-vriend, want 'het wordt toch de moeder van het kindje'. Majid steunt Jasmijn ook financieel, gezien zij het niet breed heeft. Hij maakt niet alleen geld over wanneer er iets aangeschaft moet worden voor hun toekomstige dochter, maar heeft zelfs een auto voor zijn ex gekocht, 'zodat ze zich wat makkelijker kan bewegen'. Twitterend Nederland vindt dat het negentienjarige meisje best mag leren om meer op haar eigen benen te staan, maar zien ook dat Majid een hart van goud heeft.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Meer waardering

Kijkers van Vier Handen Op Eén Buik vinden dan eigenlijk ook dat Majid meer waardering verdient. Jasmijn wil hem namelijk niet erkennen als vader van haar dochter als het kindje er eenmaal is, wat te maken heeft met haar verleden met haar eigen vader. Ook mag hij niet bij de bevalling zijn, wat mede te maken heeft met de coronaregels, maar haar moeder wel. Twitter vindt het hartverscheurend.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Dromenvanger van navelstreng

Na de bevalling van Jasmijn gaat het los op Twitter. De kersverse moeder vertelt namelijk pillen te willen laten maken van haar placenta. Die wil ze slikken om het herstel van de zwangerschap te versnellen. Wanneer ze die eenmaal binnenkrijgt, laat ze vol trots nóg iets bijzonders zien wat ze heeft overgehouden aan de bevalling. In de vlogbeelden houdt ze een dromenvanger omhoog, die gemaakt is van roze touw en – jawel – de navelstreng.

De tekst gaat verder onder de still.

Veel lof voor Jaimie Vaes in 'Vier Handen Op Eén Buik’: 'Een van de beste hulpmoeders in deze serie'

Verbaasde reacties

Hoewel kijkers van Vier Handen Op Eén Buik er weinig woorden aan vuil maken, wordt dankzij alle veelzeggende gifjes wél de verbazing duidelijk op Twitter. 'Pillen van placenta, een dromenvanger van navelstreng… alleen nog een glaasje vruchtwater?', vraagt iemand zich gekscherend af.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lovende woorden voor Jaimie

Waar kijkers ook verbaasd over zijn, maar wat hen tegelijkertijd blij verrast heeft, is bekende moeder Jaimie. Twitteraars geven massaal toe hun mening over de vrouw van Lil Kleine bij te moeten stellen. Zo wordt ze 'lief' en 'oprecht' genoemd, en is misschien wel het grootste compliment dat kijkers van Vier Handen Op Eén Buik haar 'een van de beste hulpmoeders in deze serie' vinden.

Een kijker doet ons ook nog even terugdenken aan de dag dat Jaimie zélf nog een onwetende moeder to be was… #lol

Door: Flaironline | Beeld: Still, BNNVARA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.