Veel kritiek op video van schaars geklede Doutzen

Door Redactie
Veel kritiek op video van schaars geklede Doutzen

Dat Doutzen Kroes niet vies is van wat bloot op Instagram, is geen geheim. De Friezin staat immers regelmatig model voor bekende lingerie- en badmerken. Maar in het volgende filmpje had Doutzen zelf alle touwtjes in handen en daar zijn haar volgers allesbehalve blij mee.

In samenwerking met Hunkemöller kreeg Doutzen de volledige vrijheid bij het maken van deze campagne. 'Ik ben zo dankbaar dat ik de vrijheid heb gekregen om mezelf op deze manier te uiten. Ik had zo veel plezier in het maken van mijn eigen video voor deze fantastische bikini. Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt om naar te kijken als ik had om het te maken', schrijft ze bij de behoorlijk pikante beelden.

'Te sexy'

Hoewel Doutzen promotie maakt voor de bikini, is er ook kritiek. Zo vinden haar volgers de beelden té sexy en zijn ze van mening dat het model zichzelf niet op deze manier zou moeten inzetten om iets te verkopen. Doutzen zou het niet 'nodig hebben' om op deze schaarse manier gekleed te zijn om haar boodschap over te brengen. Kroes zou volgens de reacties dan ook teveel een 'sex object' zijn. 

Veel kritiek op video van schaars geklede Doutzen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram