Vechtscheiding voor Robert de Niro

Door Redactie
Vechtscheiding voor Robert de Niro

Robert De Niro en Grace Hightower zagen hun huwelijk eerder schipbreuk lijden, maar besloten veertien jaar geleden toch hun leven weer te gaan delen. Nu zijn ze opnieuw gescheiden en is er een heus voogdijgevecht uitgebroken. 

Er gingen al maandenlang geruchten dat acteur Robert De Niro (75) en actrice Grace Hightower (63) na ruim twintig jaar uit elkaar waren, maar eind vorig jaar gaf de acteur eindelijk zelf toe dat hun huwelijk definitief schipbreuk had geleden. ‘Ik waardeer Grace als een geweldige moeder en ik vraag om privacy en respect van iedereen nu we onze rollen als partners in ouderschap ontwikkelen,’ liet De Niro, die met Grace zoon Elliot (20) en dochter Helen Grace (7) heeft, weten. Voor Robert is het de tweede keer dat hij een huwelijk ziet stranden. Eerder was de acteur getrouwd met collega Diahnne Abbott, met wie hij zoon Raphael (42) kreeg. Hij adopteerde ook haar dochter Drena (47), die Diahnne had gekregen tijdens een eerdere relatie. Robert en Diahnne leken met hun kroost lange tijd het perfecte gezin te vormen, maar in 1988 liep hun huwelijk na twaalf jaar op de klippen. Lang rouwde Robert hier niet om: nog in hetzelfde jaar kreeg hij een relatie met model/actrice Toukie Smith, die hem zijn inmiddels 23-jarige, via een draagmoeder geboren tweelingzonen Aaron en Julian schonk. Het dubbele babygeluk was snel voorbij: de jongens waren nog geen jaar oud of Robert en Toukie zetten na acht jaar een punt achter hun relatie. Robert kreeg weer trouwkriebels toen hij actrice Grace Hightower ontmoette. De twee maakten in 1997 de gang naar het altaar en kregen een jaar later zoon Elliot. Binnen de kortste keren vertoonden zich echter de eerste barsten in hun huwelijk en niet veel later werd de scheiding aangevraagd. Een gevecht om de voogdij van Elliot ontaardde in moddergooien. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP