Vandaag Inside-Johan Derksen: ‘Heb de grootste bek van Nederland’

Johan Derksen is altijd uitgesproken, dat kan niemand ontkennen. Gelukkig ontbreekt het hem ook niet aan zelfkennis. In Vandaag Inside geeft hij zelf toe ‘de grootste bek van Nederland’ te hebben.

Door Redactie
Johan Derksen
© Brunopress

Caroline van der Plas schoof vanavond aan bij maar liefst drie talkshows, waaronder Vandaag Inside. Caroline wil graag een keertje samen met Johan Derksen koeien melken. Johan geeft aan dat wel eens gedaan te hebben: hij is immers een jongen van het platteland! 'Ik ben in de Betuwe opgegroeid en ik woon in Drenthe en ik heb de grootste bek van Nederland.'

Griep

Het is duidelijk dat Johan inmiddels volledig hersteld is van de griep. Vandaag Inside-kijkers moesten het door ziekte vorige week eventjes zonder hem stellen. En dat was een unicum: Johan is er eigenlijk altijd. Gelukkig krabbelde de snor snel weer op: hij schoof gisteren alweer aan en werd ontvangen door een uitzinnig publiek. Ook de kijkers thuis waren blij met zijn terugkeer: er keken gisteren maar liefst een miljoen kijkers naar Vandaag Inside.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Alie Sierkstra

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!