Van acteur naar ...: Winson Post gaat iets heel anders doen

Door Redactie
Van acteur naar ...: Winson Post gaat iets heel anders doen

Winston Post (47) werd bij het grote publiek bekend door zijn rol in Westenwind en was daarna vier jaar lang te zien in GTST. Hoewel hij de afgelopen jaren nog wel programma's presenteerde voor RTL, maakt hij nu noodgedwongen een opvallende carrièreswitch.

De opnames gaan namelijk momenteel niet door vanwege het coronavirus, maar Winston besluit niet stil te gaan zitten. Hij gaat namelijk aan de slag als rij-instructeur! 'Omdat stilzitten niet mijn ding is en mijn branche nogal op z’n gat ligt door COVID-19, help ik mijn broer(tje) Roy met zijn rijsschool Nesselande', verklaart hij op Instagram.

Combinatie

Post vervolgt: 'We zijn inmiddels met 6 instructeurs voor alle categorieën lessen,. Erg leuk moet ik zeggen. Uiteraard blijft ik mijn werkzaamheden als presentator, acteur en dj wel voortzetten, maar deze combinatie is op het moment erg welkom.'

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.