Vaker Danny Vera op de radio, zanger gaat als dj aan de slag

Door Redactie
Vaker Danny Vera op de radio, zanger gaat als dj aan de slag

Danny Vera is waarschijnlijk binnenkort te horen als radio-dj op Radio Veronica.

Dat bevestigt een woordvoerder van de radiozender aan ANP na berichtgeving van AD.

Nog meer Danny op de radio

Volgens de zegsvrouw lopen nu gesprekken tussen de zanger en Rob Stenders, die vanaf eind juni officieel begint bij Radio Veronica.

Aan de slag

'Het zit er dik in dat hij uiteindelijk een programma gaat maken op Radio Veronica', aldus de woordvoerder. Met welk programma en wanneer Danny op de radio te horen is, is nu nog niet bekend. Op 21 juni maakt Radio Veronica de vernieuwde programmering bekend.

Grootste concert ooit

Naast het binnenkort waarschijnlijk presenteren, is Danny ook druk bezig met de voorbereidingen van een heel grote show. Als de coronamaatregelen het toelaten dan geeft Danny Vera op 24 december zijn grootste concert ooit. De Zeeuwse zanger staat op die datum in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Spannend

Danny is blij dat hij 'na zo'n ongelooflijk raar jaar' goed nieuws heeft voor zijn fans. 'Spannend, maar ik kan niet wachten om weer op een podium te staan en voor jullie een geweldige show te spelen, ik hoop jullie daar te zien', laat de zanger weten.

In de Ziggo Dome zal Danny nieuwe nummers van zijn vorig jaar verschenen album The New Now spelen, maar ook komen oude liedjes voorbij. 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.