• Liefde

Vakantiepech voor Kim Kötter en haar gezin

Kim Kötter vakantiedrama

Kim Kötter en haar man Jaap Reesema zijn met hun kinderen Muck en Youp op vakantie naar het zonnige Curaçao. Echter, een klein beetje vakantiepech voor het stel, want hun jongens mogen het water niet in vanwege een oorontsteking.

Volgens de presentatrice is Muck, haar eerste zoon, een echte 'waterrat' en ligt hij het allerliefst de hele dag in het zwembad. "Het was dan ook even zuur dat beide kindjes dat niet meer mochten van de arts. Op dag 2: allebei de jongens beide oren ontstoken, keel ontstoken en amandelen ontstoken. Dat ging lekker", laat ze weten bij haar foto op Instagram. 

Praat Nederlands met me

"Toch wel heel fijn dat je dan op een eiland bent waar je Nederlands kunt praten met de artsen. Gelukkig mochten we op de laatste 2 dagen weer het water in van onze Nederlandse arts. Toch hebben we ze boven water gehouden en hebben we het zoutwaterbad (infinitypool, dat overloopt in de zee) gepakt. Wat vervelend", zegt ze met een knipoog.

Curaçao

Ook Jaap plaatst een foto van hun vakantie op Instagram. De zanger had het eiland, waar hij vroeger zo vaak naar toe ging, gemist. "Vroeger vaak geweest en nu eindelijk terug om het Kim, Muck en Youp te laten zien!", schrijft hij bij zijn foto.

Vakantiepech voor Kim Kötter en haar gezin

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders