Vader Michael Jackson heeft niet lang meer te leven

Door Redactie
Vader Michael Jackson heeft niet lang meer te leven

Het gaat niet goed met Joe Jackson, de vader van de in 2009 overleden Michael Jackson. ​Volgens Jermaine Jackson, een van zijn andere kinderen, heeft de 88-jarige Jackson niet lang meer te leven.

Joe Jackson is er zo slecht aan toe dat hij zijn familie in eerste instantie verboden had hem te bezoeken, zegt Jermaine Jackson tegen Daily Mail.

Spoedberaad

De familie wendde zich na een spoedberaad tot Joe Jacksons manager Charles Coupet, die uiteindelijk diens vrouw Katherine, dochters Rebbie en Joh'Vonnie en kleindochter Yashi toestemming gaf hem in Las Vegas te bezoeken.

Het gaat al maanden niet goed met de gezondheid van Joe Jackson, maar vorige week ging het snel bergafwaarts. Zoon Jermaine heeft het moeilijk met de situatie. "Niemand vertelde ons waar hij was en we kregen geen duidelijkheid over zijn toestand. Mijn moeder was doodongerust. Hij is erg fragiel en heeft niet lang meer. Daarom heeft hij zijn familie nodig. Dat is alles wat we willen."

Elf kinderen 

Joe Jackson heeft in totaal elf kinderen. Hij kreeg er tien met zijn vrouw Katherine en één met Cheryl Terrell, met wie hij jarenlang een affaire had.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Vader Michael Jackson heeft niet lang meer te leven

Bron: NU.nl | Beeld: ANP