Vader Jaimie Vaes reageert niet mals op ex-relatie met Lil Kleine: 'Altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan'

Door Redactie
Vader Jaimie Vaes reageert niet mals op ex-relatie met Lil Kleine: 'Altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan'

De vader van Jaimie Vaes hoopte al dat de relatie tussen zijn dochter en rapper Lil Kleine op een gegeven moment voorbij zou gaan. In een vooruitblik op de nieuwste aflevering van Vaes' realityserie bij discovery+ zegt de vader van de styliste blij te zijn dat zijn dochter nu niet meer in de ellende zit.

'Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen. Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Ik denk dat het ook niet anders kon, hoe vaak hebben we niet aan de telefoon gezeten, dat ik zei: 'de enige oplossing is: kies voor jezelf'", zegt Jaimies vader, die op Bali in Indonesië woont. 'Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit.'

Nieuwe start, nieuwe vlam

Hij vervolgt: 'Nu heb je gewoon even iets anders aan je hoofd, en dat zijn alleen maar gezonde dingen. Laten we hopen dat het een start is van een nieuw begin.' Jaimie denkt dat dat al is begonnen. 'Overal waar een deur dicht gaat, gaat er weer een open', geeft haar wijze vader. 'Dus hopelijk komt er weer een nieuwe vlam in je leven'. Daar kan de influencer wel om lachen. 

Mishandeling

De relatie tussen Vaes en rapper Lil Kleine kwam begin dit jaar tot een einde nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak daarop de relatie. De twee hebben samen een zoon, Lío. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.