URK!-ster Greetje reageert op liefdesbreuk met Jan Bosman

Greetje bevestigt de relatiebreuk met Jan Bosman in een emotioneel bericht op Instagram. 

Greetje en Jan Bosman
© URK!

Afgelopen dinsdag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Greetje en Jan Bosman, bekend van de SBS6-realityserie URK!, na een huwelijk van 13 jaar niet meer samen zijn. In een emotioneel bericht reageert Greetje nu zelf op de breuk.

De URK!-ster deelt het volgende bericht op social media: 'Soms loopt het leven anders dan verwacht. Na 19 jaar scheiden onze wegen. Wij hopen op respect voor beide, zoals wij dat ook naar elkaar houden.' Greetje sluit het bericht af met een gebroken hartje. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Teun Föhn

Op verschillende juice-kanalen gingen al enige tijd geruchten over de relatiebreuk in het vissersdorp. De bevestiging kwam dinsdag uit de hoek van Teun Föhn, hij deelde het verdrietige nieuws met Shownieuws. De flamboyante kapper, die fans van het programma óók liet meegenieten van zijn liefdesleven, vertelde verder dat hij het heel vervelend vond voor het gezin van Jan en Greetje; het stel heeft twee dochters van 9 en 12.

Vertrekt Greetje uit Urk?

Officieel is er nog niets duidelijk over een nieuw seizoen van de realityserie, en of Jan en Greetje nog meedoen na hun scheiding. Greetje vormt zó’n dynamisch duo met Teun, dat we haar in elk geval wel weer op SBS6 verwachten.

Het is de tweede liefdesbreuk in betrekkelijk korte tijd bij de realityserie. Mathilde Keuter beviel eind 2022 van haar zoontje Jason, maar de komst van een baby leverde zó veel stress op dat ze kort daarna haar relatie verbrak.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!